7.1.2010

Overload, my brain is melting..

Kyllä meitä nyt rangaistaan. Jos et katso televisiota niin olet turvassa mutta meille joita tällainen viihde kiinnostaa on kovat ajat edessä. Kuka kuoli ja teki torstaista virallisen tv-päivän? Varsinkin kun muina päivinä tulee tuskin mitään katsottavaa eikä viikonloppuisin edes sen vertaa...

Mad Meniä, Lostia ja muita suosikkejani odotellessa luvassa on seuraavaa...MTV3 aloittaa torstai-maratoonin ehdottomalla suomalais tosi-tv -suosikillani eli Suurimmalla Pudottajalla. Jos tästä ei saa motivaatiota liikkumaan ja syömään vähemmän niin ei sitten mistään. Lisäksi tällä kaudella kuulemma ollaan vähän vähemmän mukavia kilpailijoiden kesken ja se tyydyttää ilkeää minääni sohvan äärellä mukavasti..

Nelonen tunkee uutukaisensa Flashforward to-iltaan klo 21. Juoni on kuin minua silmällä pitäen kirjoitettu ja rooleista löytyy mm. ihana Joseph Fiennes (Rakastunut Shakespeare), John Cho (Star Trek), Jack Davenport (Pirates of the Caribbean-trilogia, The Boat that Rocked) ja Dominic Monahan (LOTR, Lost). Pakkohan tätä on ainakin pari jaksoa katsoa jotta tietää onko sarja seuraamisen väärtti.
Samaan aikaan MTV3 tunkee kanavalle ihanaa The Mentalist-sarjaansa, jonka kilpailijaksi Flashforward ilmiselvästi on asetettu. Onneksi on nauhoittava digiboksi.Mutta mutta! Sub tekeekin elämän jo täysin mahdottomaksi sillä minua OIKEASTI kiinnostaa myös Subilla klo 21 (TOTTAKAI) alkava True Beauty. Ashton Kutcherin ja Tyra Banksin tuottama tosi-tv ohjelma uskottelee mallikokelaille näiden olevan normaalissa mallikilpailussa vaikka oikeasti tuomintakriteereinä on myös luonne ja sisäinen kauneus. Tämä on sellaista sosiaalipornoa josta minä pidän, mikään ei ole mukavampaa kuin nähdä langanlaihojen ja "kuvankauniiden" mallien ns. luonne. Me likey...Illan kruunaa Subilla klo 22 aloittava uusi SUOMALAINEN reality; Martina & Esko:Vauvakuumetta. Nyt joku voi sanoa että ketä kiinnostaa, mutta minua kiinnostaa! Tätä on pakko katsoa ainakin jakson verran, Suomessa harvoin on tämänkaltaisia julkkistyrkkyjä ja niistä on otettava ilo irti kun sitä saa!
Summa summarum; kuka näitä karttoja suunnittelee ja mitä järkeä on tunkea yhdelle illalle kaikki uutuudet? Muina päivinä ei mitään tulekaan satunnaista Pakoa lukuunottamatta joten voin rauhassa uppoutua leffojen ja tv-sarjojen nauttimiseen dvd:ltä...
Pikkutärppinä mainittakoon että ehdoton must-see sarja Matkaoppaat alkaa Nelosella maanantaina 25.1. Tätä sarjaa on pakko kurkata ;O)Ja jos joku nyt sanoo että eihän sieltä tv:stä tarvitse kaikkea katsomisen arvoista katsoa niin sanonpa että tarvitsee! Kyllä tämän aiheisen bloginpitäjän pitää tietää mitä pyörii ja missä, miten minä muuten pystyn omahyväisesti lyttäämään jonkun sarjan maantasalle jos en ole sitä katsonut ;O)

Mikä uutuuksista on sinun katsontalistallasi?

20 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Äh, en näe tänään Suurinta pudottajaa, kun pitää heittää kaverit (lento)kentälle, typerät kaverit ;)

Blogissani just kerroin mitä seurailen, samalla kun odotan Heroesin, Dexterin, Lostin jne. palaavan takaisin ruutuun. Dexter loppui viimeksi niin kamalasti, että ihan järkytyin. Dexter on muuten siitä jännä sarja ja tyyppi, että mun tulee sitä oikeesti aina ikävä, kun sitä ei vähään aikaan näe. How weird is that?

Mikaela kirjoitti...

Chatrin:Juu, Dexter on ihana sarja, mutta sitä vaivaa sama kuin Heroesia Suomen televisiossa eli laahaa LUVATTOMAN paljon jäljessä, siksi en laske niitä näihin seurattaviin sarjoihin tv:stä sillä mun hermot ei tod. kestä katsoa niitä kun Suomessa joku kanava SUVAITSEE näyttää niitä. Heroesiakaan ei ole 2. kauden jälkeen näkynyt kuin Canalilla, itse katson 4. kautta jo joten pitäkööt Canalinsa ;O)

Anzi kirjoitti...

Jos sua ei kiinnosta suomalaiset leffat noin kategoriana, niin mua ei kyllä kiinnosta minkään lajin sosiaalipornityrkkyohjelma ei niin millään tasolla, koskaan. Muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Martina ja Esko saa odotella vauvaansa ihan rauhassa ilman minua, kiitos.

Minä odotan tällä hetkellä ainoastaan joitain jatkuvia sarjoja, kuten Dexteriä ja Pushing Daisiesia. Ainoa Suomen telkkarissa uusi sarja, jota odotan, on True Blood. Ja ehkä joku Kotikatsomon kotimainen, en tiedä.

Supernatural jatkuu 21.1! Jee!

Mikaela kirjoitti...

Anzi:mun paheeni on tosi-tv, oli se sitten vaikka suomalaista. Suurin pudottaja on ollut kyllä vuodesta toiseen hyvä ;O) Dexter on jo ns. hallussa ja olen niin väsynyt odottamaan tv-sarjoja Suomen tv:stä että koko toosan voisi heittää mäkeen koska ne tulevat niin jäljessä. True Blood lienee sarjaa näkemättömille SE juttu tänä keväänä, itse odotan jo 3.kautta. Ja Heroes jatkui maanantaina joten olen tyytyväinen. Nyt kun vielä tulisi se 21. päivä ;O)

ravenwaves kirjoitti...

Odotan, että muutamat sarjat(Vampire Diaries, True Blood, House)jatkuisivat - tosin netin puolella. Äää en kestä enää :D Telkkaria ei enää kauheasti tule katseltua..tosin FlashForwardin ensimmäinen jakso ainakin täytyy katsoa, että tietää mistä on kyse. Mainokset eivät ole saaneet vielä innostusta kovin suureksi. Suurinta Pudottajaa tosiaan voi käyttää ihan itsensä motivointimielessäkin (ehdotin bubblelle, että jos vaikka hölkkäis telkkarin eessä sen koko ajan :D). Mulla tulee Martina ja Esko jo korvista, koska oon nähny sen mainoksen ehkä tuhat kertaa..mutta ehkä sitä pitäs ainakin yks jakso mielenkiinnon puolesta vilkasta :D

M kirjoitti...

Indeed! Samat keskittymiskyvynkarkailuongelmat täälläkin... Varsinkin tuo ysin slotti aiheuttaa kinkkisen tilanteen, kun kaikki kiinnostaa. Tiedossa ilta maanista kanavasurffailua :)

Mikaela kirjoitti...

ravenwaves:Juuri näin, minä yleensä tsekkaan uudet sarjat ainakin ekan ja tokan jakson kohdalta ja lopetan siihen "jos ei irtoa"..Näin myös Martinan tapauksessa, on sitä pakko yksi jakso katsoa ;O) VD, TB on mullakin listoilla, kunhan vaan jatkuisivat!!!

M:Minä en oikeasti tajua mikä torstai-illassa klo 21 on niin maagista että sinne pitää tunkea kaikki????Olisi tuolla kartassa tilaa runsaasti kaikenmaailman roskan välissä..

Riehu kirjoitti...

No FlashForwardia pitää varmaan katsoa ainakin eka jakso, että tietää kannattaako sitä seurata ja kyllä muakin kiinnostaa aikalailla toi True Beauty...hyvä aihe sarjalle, en malta odottaa! :)

Sivustakatsoja kirjoitti...

Mä en voi katsoan FlashForwardia Neloselta, koska aion pitää totaalista Lost-hiljaisuutta syksyyn asti, jolloin katson viimeisen kauden vasta DVD:ltä (kuten tähänkin asti kaikki kaudet), enkä halua siten törmätä Lost-mainoksiin lainkaan. Kelailu ei täysin estä mahdollisia spoileja. Kyllä, aion oikeasti onnistua tässä Lost-hiljaisuus -jutussa. En edes aio seurata Ampparien otsikoita helmikuun alun jälkeen ja varsinkin pari viikkoa viimeisen jakson esittämisen jälkeen aion pysytellä todella vähän Internetin ihmemaailmassa. I will make this happen! Toivottavasti vaan duunissa ei siitä tulla kauheasti puhumaan (jos mulla silloin edes duunia enää on).

Mitä tulee FlashForwardiin, niin tuntuu kyllä sarjalta, jonka voisi suoraan ostaa DVD:lle, mutta saa nyt nähdä, millaisen yleisen vastaanoton tuo saa täällä.

Annie kirjoitti...

En katso mitään (paitsi joskus vahingossa). Enpähän jää koukkuun. En ole vuosiin katsonut tv:tä, paitsi DVD:itä. Enkä ole kyllä mistään tärkeästä jäänyt paitsi. Nuorempana seurasin Miami Vicea, englantilaisia poliisisarjoja yms. mutta nyt ei ehdi eikä jaksa.

Odie kirjoitti...

Just kuule kirosin ihan samaa viikonpäivää, kun päivitin digiboksin tallennukset ajan tasalle. Mulla kyllä myös keskiviikko on aiheuttanut tuskaa, kun tulee C.S.I., Subilta Top Chef ja vielä kakkoselta Karjalan kunnailla.. Tää onneks ratkes sillä, että viimeksi mainittu tulee myös uusintana sunnuntaisin. Digiboksi kun ei nauhoita kuin kahta ohjelmaa kerrallaan ja as if meillä sais rauhassa vielä klo 21 katottua yhtään mitään... ;o)

Laura kirjoitti...

WORD! Todellakin, onneks on tallentava digiboksi, tosin sittenkin on pakko katsoa "livenä" tuo True Beauty, kun vaan kahta pystyy kerralla nauhoittamaan. Täysin samat ohjelmat on mun listalla tänään (no oke, mentalistiin en oo tutustunut). Melkein kun olis omaa kirjoitustaan lukenut :)

Chatrin kirjoitti...

Nii, mie seuraan Losteja, Dextereitä ja Heroeseja yms. Usan tahtiin, en olisi millään voinut muuten odottaa jatkoa näin pitkään. Dexteristä oottelen jo 5. kautta.

Katsoinpa eilen True Beautyn ja sen Martinan ohjelman, heeehheeheh :D

Mikaela kirjoitti...

Riehu:Katsoin eka jakson ja pidin kyllä sen verran että katson toisenkin. Se True Beauty oli pettymys, taitaa jäädä väliin...

Sivustakatsoja:heheee ;O) Ei tullut yhtään Lost-mainosta tauoilla!Tuo FF varmaan löytyy kohta dvd-boksina halvalla jostain joten sen voi katsoa myöhemminkin..Minä postaan yhden LOST-kuvan uudelta kaudelta sunnuntaina joten jätä se postaus väliin, vaikkei se kyllä kerro mitään ;O)

Annie:Minulla on iltaisin aikaa vaikka kuinka, koirien lenkityksen jälkeen ei paljoa muuta jaksakaan kuin maata sohvalla ;O)Miami Vice muuten alkaa uusintana..

Odie:Ihmettelen teidän huushollin tuntien että miten sulla on aikaa katsoa mitään ;O) Meillä on mahdollisuus nauhoittaa vain yhtä kanavaa..se aiheuttaa VÄLILLÄ angsteja..Mutt hei, Karjalan kunnailla, oikeesti ;O)

Laura: Se True Beauty oli yllättävän huono, vaikkakin ne ihmiset oli juuri niin kamalia kuin ajattelin ;O) Mentalist on muuten ihana, jos joskus tulee halvalla boksille niin suosittelen!

Chatrin:Juu, sama täällä. Oma tapani kapinoida Suomen tv-kanavien hitautta vastaan ;O) ei sitä muuten voisi lukea mitään ulkomaisia nettisivustoja kun ne julkaisee juttuja omaan tahtiinsa, pakkohan sitä on seurata perässä ;O)tosin minulla on Dexteristä 4. kausi näkemättä!!!

bubble kirjoitti...

Haha, overload tosiaan :D Mä en jaksa netistä seurata sarjoja, ku "ei oo aikaa", mut sitten kun ne tulee tv'stä tiettyyn aikaan niin pakkohan siihen ruudun eteen on raahautua..

Suurin pudottaja on kans mun lemppareita, samoin Flashforwardia ajattelin alkaa seuraamaan ainakin niin kauan, kuin mielenkiinto säilyy yllä. Torstai on kyllä perinteisesti aina ollut tv-päivä, siitä lähtien kun Teho-osasto alko pyörimään Suomessa ;)

Ootan kyllä paljon True Bloodin alkamista ja Tudorsin jatkumista! Samoin Fringe voisi pikkuhiljaa tulla taas..

Mikaela kirjoitti...

bubble:Olen melkein kateellinen siitä että saat nauttia True Bloodista ihan uutena asiana, se on niin hyvä ;O) Minä mieluummin lataan kaiken netistä ja katson kun on aikaa, samoin ahmin dvd-bokseja..Musta tuntuu että kaikki hyvät sarjat, Fringe, Tudors, Lost, Mad Men eivät ala koskaan , missä ne oikein viipyy??!!

-Anne- kirjoitti...

Katsoin toisella silmällä tuon Flashforwardin ruotsin puolelta, ja nimenomaa meni sellaiseksi toisella silmällä katsomiseksi, sillä se oli aika geneeristä höttöä. Pettymys siis. Viimeinen jakso unohtui kattomatta, mutta ei edes harmita.

Ja juuri eräänä päivänä Vauvakuumeohjelman mainosta katsoessani ihmettelin että kaikkea sitä toosaan tungetaan ja löytyykö tälle muka katsojia. Näköjään löytyy. =) Minä en pidä tyrkyistä enkä vauvoista...

Tällä hetkellä töllöstä tulee aika vähän sarjoja jotka kunnolla kiinnostaisivat - harmi. Mutta toisaalta se antaa minulle aikaa tyhjentää digiboksia.

Mikaela kirjoitti...

Anne:Mä kyllä yritän katsoa Flashia ihan jo sen vuoksi että tietää mistä puhutaan jenkeissä ;O) Martina jää varmaan tuollaiseen nettikatseluun kahvitauoilla, minäkään en nimittäin pidä vauvoista eli siltä osin ei kiinnosta ;O)

Lellu kirjoitti...

Onneksi on keksitty katsomo.fi ja ruutu.fi ja subtv.fi ynnämuut netti-tv:t joista voi (ainakin suurimmaksi osaksi) katsella sarjat jälkikäteen. Toiset jenkkiohjelmat tosin kieltävät tämän, mutta kuten Suurin Pudottaja - itse seuraan netti-tv:stä, kun en koskaan muista sitä tv:tä aukaista kun sieltä joku katsomisen arvoinen ohjelma tulee! =)

Btw, mielenkiintoinen blogi sinlla!

Mikaela kirjoitti...

Lellu:Juu, ja huomasin että osa näistä ohjelmista tulee uusintana joku toinen päivä. Tosin ei minua enää kiinnosta kuin suurin luuseri ja Flashforward, joten eiköhän tässä jaksa katsoa ;O) Netti-tv on ihan ok mutta itse en jaksa enää kotona avata konetta kun duunissa siitä saa yliannostuksen. Kiitos, mielenkiintoinen lienee oikea sana ;O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails